Förflytta dig till innehållet

FPA-taxi vägrade skjuts till ö i Pargas – bolaget: Det har skett en miss

Väntetider på öar ersätts nog, konstaterar Taksi Helsinki efter strul med en skjuts till Heisala i Pargas.
På torsdagen beställde hälsocentralen i Pargas en rymlig FPA-taxi åt Annika Johansson-Rosenlunds pappa. Han var med om en fallolycka tidigare i veckan och sitter därför i rullstol. Nu hade han…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “FPA-taxi vägrade skjuts till ö i Pargas – bolaget: Det har skett en miss

  1. Veronica Sundqvist skrev

    Kela Taxi är ett stort skämt. De skylla på regeringen. Ja de har tagit ett beslut som FPA har att rätta sej efter. Om det visar sig att den som de gjort avtal med inte kan uppfylla det så då bör man avbryta kontraktet. Det förutsätter att de som signat kontraktet fått rätt information. GÖR OM GÖR RÄTT!

  2. Wilhelm Henriksson skrev

    Man börjar undra är det Kela centralen eller är det vård läkaren som bestämmer om man behöver uppsöka läkare eller inte. Var i en liknande situation själv på fredagen. Beställde kela taxi till kl. 10.30 för uppsökande av en läkarundersökning vid Pargas hälsocentral. Men döm om min förvåning 10 min före taxin borde varit på plats. Meddelas helt kallt att det finns ingen taxi att få. Då bor jag i Nagu nog bakom två eländiga färjor. Men om man räknar med hela området Korpo, Nagu, Pargas, S:t Karins och Åbo och om man ser på helheten klickar det nog någonstans i systemet om det inte finns en ända ledig taxi i hela området. Det fanns ingen annan utväg än att lägga sig på soffan med två värktabletter och invänta följande morgon. Då passade det för Kela centralen med en taxi som jag själv fick ordnat.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter