Förflytta dig till innehållet

Försvunnen person hittad död i Lojo – den misstänkta förövaren berättade var offret fanns

Polisen
Sliten röd VW Golf i polisens förvar.
Polisen bad i måndags om upplysningar om en röd Volkswagen Golf som rört sig i Nyland. Nu tackar man för hjälpen från allmänheten.

I måndags gick polisen i Västra Nyland ut med att man undersökte ett misstänkt brott mot liv där offret var försvunnet.

Nu meddelar polisen att den misstänkta förövaren avslöjat var offret fanns. I tisdags hittade polisen den döda personen på den avlägsna plats i terrängen i Lojo som mannen pekat ut.

Den misstänkta mannen har berättat att han genom våld orsakat offrets död. Mannen anser sig vara skyldig till misshandel och dödsvållande.

Han är häktad på sannolika skäl misstänt för dråp. En annan person som varit häktad misstänkt för att ha skyddat mannen har nu släppts.

I måndags bad polisen om vittnesmål angående en bil som rört sig i Nyland. Polisen tackar allmänheten för den hjälp man fått.

Korrigering 13.46: I rubriken stod felaktigt att offret var en man. I polisens meddelande stod inget om könet, men enligt medieuppgifter handlar det om en kvinna

LÄS OCKSÅ

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter