Förflytta dig till innehållet

Forecas meteorolog förutspår kallaste vintern på tio år: ”Kan bli exceptionellt mycket snö vid sydkusten”

Stefan Holmström
Snöröjningsbilar i Åbo
För två år sedan såg det ut här i Åbo.
Forecas meteorolog Markus Mäntykannas förutspår en radikal förändring i vinterväderleken i företagets blogg. Enligt Mäntykannas pekar prognoserna för tillfället mot att januari kommer att bli smällkallt och att snön kommer att ösa ner. Enligt Mäntykannas beror skiftet i väderleken på polarvirveln, som är ett meteorologiskt fenomen…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

En kommentar: “Forecas meteorolog förutspår kallaste vintern på tio år: ”Kan bli exceptionellt mycket snö vid sydkusten”

  1. Göran Ek skrev

    Man får hoppas på att detta stämmer. En vinter utan snö är bara mörk och deprimerande, snön gör att ljuset reflekteras och allt är ljusare. Dessutom så är det bra motion att skotta snö och helt gratis och ingen risk för corona jämfört med gym.
    Ogillar man att det finns varierande årstider så kan man alltid flytta för en tid av året till södern eller skaffa fler ljusterapilampor som har marknadsförts för att lura folk att de har vinterdepression.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *