Förflytta dig till innehållet

För en stark och enad framtid – Sari Essayah är ett självklart val

blå botten med vit text där det står ÅU debatt

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

Presidentvalet. I det kommande presidentvalet står vi inför valet av en ledare som kan förena republiken och skapa en trygg framtid för oss alla. Sari Essayah framstår som den självklara kandidaten för att leda Finland mot en ljusare framtid.

Sari Essayah har visat enastående engagemang och kompetens under sina många år inom politiken. Hennes starka ledarskap och förmåga att arbeta med andra gör henne till en kraft som kan samla nationen i dessa utmanande tider.

Arvid Karell , första vice ordförande för KD Unga, betonar att Essayahs mångåriga arbete som både EU-parlamentariker och partiordförande har gett henne ett brett kontaktnät och den erfarenhet av internationellt samarbete som en president behöver.

Dessutom är Sari inte rädd att prata det andra inhemska språket, vilket vi senast såg i Svenska Yles tvåspråkiga valdebatt.

Jere Tuononen , ordförande för KD Unga, noterar att Sari Essayah har representerat Finland på den internationella arenan med stor succé. Hon har varit en ihärdig försvarare av Finlands intressen från sina första dagar som minister, tycker han.

Med en stark vision och ett bevisat engagemang för Finland är Sari Essayah det bästa valet för att leda landet in i framtiden.

Jere Tuononen
Ordförande för KD Unga

Arvid Karell
Första vice ordförande för KD Unga

Inna Nilsson
Andra vice ordförande för KD Unga

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter