Förflytta dig till innehållet

Fler bussar i Nådendal då Finnlines nya fartyg inleder trafiken till Kapellskär

Finnlines nya fartyg inleder trafiken mellan Nådendal och Kapellskär i september. För fartygspassagerare vill man ordna kollektivtrafik mellan Nådendals centrum och hamnen. Kollektivtrafiknämnden godkände att Föli-trafiken mellan Nådendals centrum och…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Fler bussar i Nådendal då Finnlines nya fartyg inleder trafiken till Kapellskär

  1. Jim Eriksson skrev

    När de nya fartygen börjar traffikera behöver man inte något fordon för att åka med. Detta gäller för tillfället då hamnarna inte har ett infra som tillåter ett säkert sätt för fotburna passagera att komma ombord och av fartygen. Detta åtgärdas som bäst i alla tre hamnar.

  2. Rolle Möller skrev

    Det lär väl knappast bli någon rusning direkt. Enligt Finnlines nätsida måste man ha ett fordon för att komma ombord, minimum är en cykel, d.v.s. fotburna passagerare ratas. Inte ens med bästa vilja i världen går det att stuva särskilt många cyklar i Fölis buss.

    Ref: Finnlines, ”På denna rutt tillåts endast passagerare ombord som reser med fordon (t.ex. bil, cykel, motorcykel, husbil).”

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter