Samarbetade. Åbosamfundets ordförande Gun Herranen (till höger) har översatt Pentti-Oskari Kangas bok "Kalahullon päiväkirja" till svenska. Foto: Annina Suominen Gäddtartar, honungs- och vitsåsströmming... Mångsysslaren Pentti-Oskari Kangas har samlat recept vars grund sträcker sig tillbaka till 1800-talet. Resultatet är "Fiskälskarens dagbok" som nyligen översatts…
Den här artikeln är exklusiv för ÅU:s betalande läsare.
Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till alla
Åbo Underrättelsers nyheter, reportage och artiklar på webben.
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.
Kommentarer
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.