Förflytta dig till innehållet

Fira Lilla ringvägen med picknick

Saaristo Shop & Nagu post
termoskanna och blomma på bord utanför butik.
Den som rör sig längs Lilla ringvägen kan slå sig ner på de olika popup-picknickplatserna som kantar rutten i sommar. Här platsen utanför Saaristo Shop & Nagu Post.

Sugen på picknick i det gröna? För att fira Lilla ringvägens 20 år har Visit Pargas bjudit in företag, föreningar och privatpersoner att ordna popup-picknickplatser, öppna för allmänheten, längs rutten.

– Tanken är att den som färdas längs den Lilla ringvägen ska kunna stanna på en picknickplats och ta en paus, äta sin mat och njuta av omgivningen, berättar Linnéa Walldén från turismenheten vid Pargas stad.

I början av maj hade redan närmare 20 picknick-platser anmälts, men Walldén säger att man ännu kan delta med sin picknickplats genom att kontakta Visit Pargas.

Picknickplatserna marknadsförs aktivt på de sociala medierna och en karta finns på Visit Pargas hemsida. Med och firar med en picknickplats är bland andra Saaristo Shop Nagu, Syslilax trädgård och Käsityöliike Nukkeri i Nådendal. Evenemanget pågår till den 3 september.

Alla popup-picknickplatser finns på www.visitpargas.fi

Har du ett Instagramkonto som är öppet för alla? Dela din bild eller din film från din picknick och tagga @visitarchipelago och #lillaringvägen20år. Bland priserna finns bland annat en övernattning för två personer.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter