Förflytta dig till innehållet

Finländarna längtar efter sol efter ett mörkt år – Thailand och Kanarieöarna lockar då vi bokar resor igen

Linnea de la Chapelle/SPT
ett glas med sprit och paraply i
– De senaste tre veckorna har försäljningen av utlandsresor förbättrats avsevärt, säger kommunikationschefen Laura Aaltonen vid TUI Finland.
-- De senaste tre veckorna har försäljningen av utlandsresor förbättrats avsevärt, säger Laura Aaltonen, kommunikationschef vid TUI Finland, på tisdagen. Finländare har börjat blicka framåt till en tid utan coronavirus och reserestriktioner och det syns i ett ökat antal bokningar, uppger flera resebolag. I söndags inleddes…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

En kommentar: “Finländarna längtar efter sol efter ett mörkt år – Thailand och Kanarieöarna lockar då vi bokar resor igen

  1. Göran Ek skrev

    Varför skall det räknas som en rättighet att resa, särskilt när coronapandemin inte är över på läääänge trots positivare nyheter gällande vaccin? Det finns uppgifter om att djuren har kommit tillbaka när alla parasiter till turister har hållits borta och havet lite renare eller åtminstone klarare. Tyvärr så finns dessa masker överallt, skall det vara så svårt att lägga använda masker i skräpkorgen eller ta med hem i plastpåse?
    Och vad är det för fel på de nordiska årstiderna? Det tråkiga med vintern som det ser ut nu är ingen snö som gör allt ljusare. Tål man inte mörker så finns det ljusterapilampor.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *