Förflytta dig till innehållet

Finländare äter endast 3 procent av strömmingsfångsten – det här vill fiskeindustrin ändra på

Tryggt att äta strömming i dag, anser Luke.  ÅU-Foto Efterfrågan på fisk har fördubblats på den inhemska livsmedelsmarknaden sedan 1980-talet. Strömming är det finska kommersiella fiskets viktigaste fångstfisk, vars användning som livsmedel kunde fördubblas från nuvarande nivå. Finska fartyg fiskar drygt…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *