Förflytta dig till innehållet

Färska beskedet till ÅU: Manhattan Transfers och Bonnie Tylers Åbokonserter inhiberade – så gör du som har biljett

Pressbild
Bonnie Tyler kommer inte till Åbo.

Manhattan Transfers och Bonnie Tylers konserter i Logomo blir inte av. Skälet är arrangören RH Entertainments konkurs.

Den amerikanska vokalensemblen Manhattan Transfer skulle ha uppträtt på tisdag medan den walesiska rasprösten Bonnie Tyler skulle ha klivit upp på scenen den 11 december.

ÅU talade med Logomos vd Päivi Rytsä strax efter att hon fått beskedet mellan två möten.

Vid de inhiberade evenemangen står nu, på Logomos sajt, att den som har biljett ska kontakta konkursförvaltaren på e-postadressen rh@krogerus.com. I meddelandet ska man uppge sina kontaktuppgifter, hur stor ens fordring är samt när man köpt biljetten.

Samma allmänna information finns även på RH Entertainments webbsajt.

På söndagen meddelades att konkursbolaget kommit överens med Tamperetalo om att Manhattan Transfers konsert i Tammerfors på måndagen blir av. Men på måndagen kom sedan beskedet att även den ställs in, på grund av sjukdom.

Uppdaterad 10.35 med uppgifter om hur biljettinnehavare ska agera. 12.55 Datumet för Tylers konsert korrigerat, observera mejladressen till konkursförvaltaren, den är rh@krogerus.com. 14.35 Uppdaterat med att Manhattan Transfers Tammerforskonsert ändå inte ordnas.

LÄS OCKSÅ

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter