Förflytta dig till innehållet

Fall helst inte alls i halkan – men gör du det lönar det sig att göra som judoinstruktören tipsar om i videoklippet

Inget vidare promenadväder. Det är halt, det är blött och det är ett elände att med små myrsteg ta sig fram längs glashala gator och trottoarer. Utan halkskydd eller spikskor…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Fall helst inte alls i halkan – men gör du det lönar det sig att göra som judoinstruktören tipsar om i videoklippet

 1. Kim Lund skrev

  Det finns säkert andra än din 83-åriga mor som kan ha nytta av artikeln och lära sig falla rätt.
  Kim Lund/ÅU

 2. Henrik Halonen skrev

  Visst är det ju bra att man kommer med goda råd hur man skall falla och att man i radion får man höra varningar att trottoarer är farligt hala, att butiker säljer skor med nabbar, etc.

  Men grundproblemet är att samhället och dess innevånare har gett upp och godkänt den nya normalen att trottoarer väldigt ofta inte sköts. Det verkar dessutom som om trottoarer på stadens ansvar är extra dåligt skötta. Regler finns men de varken efterlevs eller övervakas. Innevånarna i världens lyckligaste land vågar sig inte utanför dörren ty de löper stor risk att halka och skada sig illa.

 3. Arnold Karlsson skrev

  Ja, bra manöver! Enkelt för min 83-åriga mor. ÅU, tänk gärna till en extra gång innan ni publicerar en dålig artikel.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter