Förflytta dig till innehållet

Facken ryter till om socialkrisen i Pargas

ÅU-foto
En nalle som sitter vid ett bord.
Nu tar också fackförbunden ställning till krisen inom socialsektorn i Pargas. De kräver radikala åtgärder för att lösa krisen. ÅU-foto I en gemensam skrivelse till Pargas…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Facken ryter till om socialkrisen i Pargas

  1. Kenneth Nordström skrev

    Men då ledningen är inkompetent, så är det väldigt svårt att hjälpa eller lyssna. Då staden ännu lever 40 år tillbaka i tiden utan framsteg, hur skall då ledningen kunna ta tag i detta. De har ju trott att det är bara att ta det med en klackspark.
    Nu då äntligen efter över 40 års tid , utomstående har lyckats ta sej till öde ön, så upps, det var ingen liten sekt att ta tag i. Nu behövs det ta tag med hårdhandskarna och byt ut samtliga. Hur mycket som aldrig kommer att komma fram…. ja det är nog mycket och det har pågått länge , länge. Det som förvånar mej är , om man missköter sej så mycket, inte fan borde man få fortsätta då. Turistchefen gjorde tydligen det och fick gå, nu är det eran tur.
    Ingen , absolut ingen av ledningsstyrelsens medlemmar har sagt något. Kom ihåg i nästa val, ni som sitter där nu , vad gör ni, vad är eran uppgift, var är eran engagemang?????

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter