Förflytta dig till innehållet

Facken försvagas för varje strejk – arbetsmarknaden kräver nya grepp

ljushårig kvinna med glasögon tittar mot kameran
Det har varit en kontrasternas vecka. Efter ett nästan overkligt belevat presidentval där finalisterna visade respekt för varandra, konsekvent talade om enighet och framhöll demokratins seger, svängde barometern. Med besked.…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Facken försvagas för varje strejk – arbetsmarknaden kräver nya grepp

  1. Ted Bergman skrev

    Nu en bra ledare. Problematiken är dock stor för det ledaren observerar över Finlands situation ignoreras av facken som ser kortsiktigt på sina intressen. Då den stora bilden inte delas så kan inte det delas uppfattning om målen och därefter finns ingen förhandling. Motsättningarna är då ett faktum och då blir det nån som försöker ta ansvar och så har man det sedvanliga förändringsmotståndet. Världen blir allt mer verklighetsfrämmande och ideologier styr där man borde inse läget, ex det som ledaren observerar angående utebliven tillväxt och därav på sikt okapabilitet att ha en fungerande finansiering för vår välfärd.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter