Förflytta dig till innehållet

Ett avgörande val

Åbo Underrättelsers logo

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.


På söndag den 23.1 ordnas ett viktigt val, välfärdsområdesvalet. Ett val som vi i social- och hälsovårdsbranschen ser som ett avgörande val. Våra arbetsplatser och våra patienters service förs över till välfärdsområdet. Vårdreformen är en stor förändring som berör oss alla.

För oss i vården är det särskilt viktigt att det finns beslutsfattare som kan och förstår vår vardag, den vårdverklighet som är vårt arbete. En person som kan branschen, förstår dess utvecklingsbehov och vet att vårdyrken är yrken och inget kall. För oss är den personen Regina Koskinen, hon är en av oss, en sjukskötare med politisk erfarenhet och ett varmt Tehyhjärta.

Vi stöder Regina och vill se henne som vår ledamot i det nya fullmäktige. Regina kan vårdbranschen, ser helheter och förstår utvecklingsbehoven. Hon vet att behovet av fler kollegor ligger högt upp på listan för utveckling i välfärdsområdet. Regina har engagemanget, kunnandet och erfarenheten av vård och beslutsfattande. Regina värnar om närservice och den kvalitativa vården och omsorgen nära dig

Styrelsen för Tehys fackavdelning i Pargas

Catarina Lindberg
Mikaela Sjöström
Lenina Westerback
Åsa Peltonen
Mikaela Norräng
Jeanette Eriksson

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter