Förflytta dig till innehållet

Erfarenhet, energi och nätverk

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

Det är inte storleken på annonsen som avgör valresultatet. Det är innehållet som påminner om tidigare resultat och erfarenhet för hur politiska frågor drivs. Samtidigt är det en hänvisning till det arbete som ska göras i riksdagen.
Ulla Achrén är målmedveten, och skapar resultat i samarbete med andra. Hon är medlem av stadsfullmäktige i Åbo och jobbar som förvaltningsdirektör för Åbo Akademi. Ulla har varit ordförande för Svenska folkpartiet i Åbo och den åboländska kretsen, medlem av stadsstyrelsen i Åbo samt partisekreterare för SFP. Ulla har också en stark nordisk profil, där hon jobbat med utbildnings- och forskningsfrågor i universitetsnätverk och som styrelsemedlem i Uppsala Universitet.
Ulla har jobbat för regionen, Svenskfinland och Norden. Hon har grundat daghem, drivit igenom en svenskspråkig avdelning inom åldringsvården och inrättande av nya svenska skolor. Dessutom har hon jobbat för miljövänliga energilösningar, för forskning och utbildning både i Finland och Norden.
Väl organiserat är hälften gjort, brukar Ulla säga. Här är samarbetet över partigränserna avgörande för många av de frågor som berört den svenska befolkningens service. Genom engagemang för hela befolkningen, uppnår man också resultat för det svenska. Genom engagemang för hela befolkningen, uppnår man också resultat för det svenska. Hela vår region förtjänar Ullas erfarenhet, energi och nätverk.
Anna-Karin Tötterman
Jessica Pettersson

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter