Förflytta dig till innehållet

Konsumenter i Åbo vill handla närproducerat och utan mellanhänder

Mat. ÅU-foto Närproducerad mat intresserar konsumenter i Åbo. Det visar en konsumentundersökning gjord i Åbo 2017. 96 procent av de svarande sa sig köpa närproducerat åtminstone…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Konsumenter i Åbo vill handla närproducerat och utan mellanhänder

  1. Kenneth Nordström skrev

    Vi har i Finland 2 stora kedjor? Och de som är på inköpssidan har absolut ingen kunskap om produkter de tar in till dessa 2 stora kedjor. Dvs, de styr totalt vad vi äter och vad vi kan köpa! Det finns hur mycket som helst ute på marknaden som är så mycket smakrikare, hälsosammare och fräschare , men som aldrig kommer in i butikshyllorna! Det är så otroligt att 2 stora kedjor kan styra ett land både prismässigt och kvalitetsmässigt. Det är inte klokt och absolut inte hälsosamt. Så vad jag önskar är att någon skulle grunda ett företag som kan sköta åt folk beställning av råvaror direkt från tillverkaren och kör ut dem ,eller alternativ har en upphämtingsplats! Stora kedjorna pressar ner priserna av tillverkana så mycket det bara går, och kom ihåg då pratar vi inte längre om rättvis handel ! Så gör min del good bye till giriga köpmän, kommer aldrig att sakna er. Använder inte nu heller era tjänster. Och allt som bara går köper jag direkt. Det mesta går faktiskt. Hoppas så många som möjligt börjar göra samma sak! Understöd inte köpmän eller andra giriga företag, tack!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter