Förflytta dig till innehållet

Enkät: Två tredjedelar av finländarna vill att morgon- och dagsutdelningen av post slås ihop

Postlåda.
Enligt en enkät som Medieförbundet har låtit göra vill 71 procent av finländarna att utdelningen av brev, tidskrifter och annan dagspost slås ihop med morgonens utdelning av dagstidningar. Enkäten har…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Enkät: Två tredjedelar av finländarna vill att morgon- och dagsutdelningen av post slås ihop

  1. Kerstin Jansson skrev

    Var inte så säker på att posten kommer… Posten finns ju inte längre – företaget har valt att heta enbart Posti. Jag vill gärna ha min morgontidning på morgonen när jag är i Pargas, då jag när jag är i Stockholm får vänta betydligt längre och betala mycket mer… ( väntar fortfarande på fredagens tidning).

  2. Ulla Andersson skrev

    Jag har redan länge undrat över att varför tätorterna får posten utdelad 2 ggr/dag. Vi på landsbygden får 1 ggr och den också ganska sent på dagen! Posten skulle säkert komma tidigare åt oss på landsbygden också om den skulle delas ut 1 ggr/dag åt alla. Det skulle också vara rättvist!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter