Förflytta dig till innehållet

Endast SFP värnar om skärgården

När har vi i Egentliga Finland sett Sannfinländarna ta initiativ till eller bevaka svenska frågor, utvecklande av företagsamhet och kommunikationer i skärgården, svensk dag- eller åldringsvård?
I artikeln om Sannfinländarna (ÅU 28.3) antyder Sannfinländarnas distriktsordförande Junnila att skärgården blivit tudelad på grund av Svenska folkpartiets, SFP:s, dominans.
Det är naturligt att SFP dominerar eftersom vi är entydigt det enda partiet som har jobbat och jobbar för företagsamhet, trygghet och utvecklande av skärgårdens näringar och kommunikationer.
Sannfinländarna kritiserar invandringen och går till val med Kristdemokraterna i detta valdistrikt.
Partiets ordförande Halla-Aho påstår att också den arbetsrelaterade invandringen kostar för samhället mera än vad den ger åt arbetslivet. Hur går detta ihop med Kristdemokraternas moral?
Som partisekreterare för SFP hade jag en aktiv kontakt med Sannfinnarnas tidigare ordförande Timo Soini, som förresten talar en utomordentligt bra svenska. Dagens sannfinländare varken jobbar för det svenska eller för skärgården. Det gör SFP.
Ulla Achrén
Riksdagsvalskandidat
SFP

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter