Förflytta dig till innehållet

En trygg ålderdom

På söndag går Finland till val och på måndag vet vi vem som kommer att sitta i riksdagen de kommande åren. Som äldre är vi oroade för hur vår vardag ska se ut i framtiden då de stora årskullarna går i pension.
Vi vill rösta för en ansvarsfull politiker som vet hur man ska få resultat i riksdag och regering. Därför stöder vi Ida Schauman.
Ida har över 10 års erfarenhet av politik och samhällsfrågor. Hon är varm och sympatisk, men också otroligt skarp. Hon är mycket populär över språkgränsen och har imponerande nätverk i de andra partierna. Ida är inte intresserad av snabba vinster utan hon jobbar långsiktigt för det hon tror på. Bara under de senaste åren har hon rott i land stora svenskspråkiga frågor som Sirkkalas kärnhus, Sofiegatans dagis och en ökning av språkbadsplatser i Åbo stadsstyrelse.
När Ida talar om att minska fattigdomen bland pensionärer, att göra en vettig vårdreform som sätter patienten i fokus eller att motverka missförhållanden i äldrevården så vet vi att det inte är bara prat – det hon säger så gör hon.
En röst på Ida är en röst på en trygg ålderdom.
Barbro Sipilä
Liisa Johansson
Gunveig Jörkell
Nina Lindholm

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter