En del av Texas finns nu i Åbo centrum – Fat Bull’s har flyttat in till stan
Robin Sjöstrand
Tuomas Vuorio vill att Fat Bull's ska vara kreativt galet, och erbjuda kunder på överraskningar och nya upplevelser. Anton Katan är restaurangchef och ansvarig för allt som sker utanför köket i restaurangen.
Den muskrökiga doften av hickory slår emot en när man öppnar dörrarna till Fat Bull's Gastro House som nu slagit upp dörrarna på Eriksgatan. Det är ett tydligt tecken på…
Den här artikeln är exklusiv för ÅU:s betalande läsare.
Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till alla
Åbo Underrättelsers nyheter, reportage och artiklar på webben.
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.
Kommentarer
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.