Förflytta dig till innehållet

En del av Texas finns nu i Åbo centrum – Fat Bull’s har flyttat in till stan

Robin Sjöstrand
Två män i en restaurangsal
Tuomas Vuorio vill att Fat Bull's ska vara kreativt galet, och erbjuda kunder på överraskningar och nya upplevelser. Anton Katan är restaurangchef och ansvarig för allt som sker utanför köket i restaurangen.
Den muskrökiga doften av hickory slår emot en när man öppnar dörrarna till Fat Bull's Gastro House som nu slagit upp dörrarna på Eriksgatan. Det är ett tydligt tecken på…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter