Förflytta dig till innehållet

En bit av den mexikanska matkulturen i Åbo — Mex-Mex serverar mexikansk husmanskost med en skandinavisk twist

Restaurangägaren Eder Rodriguez blandar lokala finska råvaror med mexikanska ingredienser. Foto: Lilly Björklund Åbo har de senaste åren lyfts fram som Finlands mathuvudstad. I en artikelserie har ÅU besökt tio restauranger som skiljer sig ur mängden. 20.12: Kuningaskebab 11.1: Pizzeria Napoli 19.1: Pippurimylly 20.1 Suomalainen…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *