Restaurangägaren Eder Rodriguez blandar lokala finska råvaror med mexikanska ingredienser. Foto: Lilly Björklund Åbo har de senaste åren lyfts fram som Finlands mathuvudstad. I en artikelserie har ÅU besökt tio restauranger som skiljer sig ur mängden. 20.12: Kuningaskebab 11.1: Pizzeria Napoli 19.1: Pippurimylly 20.1 Suomalainen…
Den här artikeln är exklusiv för ÅU:s betalande läsare.
Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till alla
Åbo Underrättelsers nyheter, reportage och artiklar på webben.
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.
Kommentarer
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.