Förflytta dig till innehållet

Dumpningen av muddermassor i havet utanför Åbo är ingen avgjord fråga. Det finns ännu inget avgörande "nej".

Det är praktiskt med djupa vatten. När man slänger något dit, så ser man det inte mer. Och det som inte syns, finns inte. Eller så känns det i alla…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Dumpningen av muddermassor i havet utanför Åbo är ingen avgjord fråga. Det finns ännu inget avgörande "nej".

  1. Göran Ek skrev

    Samtidigt så får privatpersoner inte dumpa muddermassor hur som helst. Borde även gälla städer och kommuner. Låter mer som mutor och korruption trots att det sägs att Finland är nästan fritt från korruption. Skitprat är vad det är. OK, det är knappt någon korruption på låg nivå men på högre nivå så är det vanligt.
    Vad kan mna som vanlig medborgare göra för att hindra att skattepengar används till att förstöra miljön och vattnet? Måsta man muddra vid sin brygga, frakta muddermassorna och dumpa dem utanför stadshuset eller på politikernas mark eller över deras bilar?

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter