Förflytta dig till innehållet

Disputation: Det spelar roll varifrån maten kommer och hur färsk den är

Lokalt producerad mat och färskhet uppskattas. Bland annat det visar diplomingenjör Tommi Kumpulainens doktorsavhandling vid Åbo universitet. Kumpulainen disputerar för doktorsgraden den 3 augusti. I avhandlingen undersöker Kumpulainen på vilket sätt färskhet och ursprung inverkar på konsumenternas upplevelse av maten och hur de här aspekterna…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *