Förflytta dig till innehållet

Det går lätt fel då man spenderar andras pengar – det lokala bör beaktas då danaarven blir både fler och större

Det blev något av en dubbel besvikelse då Pargas stad skulle hantera den egendom som Houtskärsbon Eino Lehti hade lämnat efter sig. Först blev Houtskärsbor upprörda då staden ville realisera…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Det går lätt fel då man spenderar andras pengar – det lokala bör beaktas då danaarven blir både fler och större

  1. Göran Ek skrev

    Hellre att arvet skulle användas till Bläsnäs strand än att NMT lägger beslag på arvet utan att ens betala vad det är värt. Det är lätt att använda andras pengar och egendom fel, ännu lättare för myndigheter att bara att stjäla andras egendom.
    Bevis på att testamente i någon form ALLTID skall skrivas, så att staten och myndigheter inte bara roffar åt sig sådant som inte tillhör dem. Om NMT vill ha området så är det bara att betala det riktiga värdet.
    Är det någon som har förtroende för myndigheter när de bara kör över allt och alla? Dessutom kräver att medborgarna följer lagarna och betalar för sig men inte gör det själv, lagen gäller tidligen bara åt ena hållet och INTE till medborgarnas fördel.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter