Förflytta dig till innehållet

"Det bästa med restaurangjobb är att få betjäna andra"

Servitris med bricka i handen.
Annika Salo stortrivs med serveringsjobbet på restaurang Tintå. Helena Kosonen, 42 år, har jobbat över 20 år i restaurangbranschen och har inga planer på att byta. – Nej, jag älskar ju det här! utbrister Kosonen och sammanfattar branschens tjusning: Att få…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *