Förflytta dig till innehållet

Delegation från Pargas, S:t Karins, industrin och landskapsförbundet uppvaktade minister Berner om Pargasleden

Pargas stad
Pargasleden skulle förbinda den nya Rävsundsbron med motorvägen och betyda en tre kilometer lång vägsträckning. Grafik: Pargas stad Pengar måste reserveras i nästa års statsbudget för planeringen av Pargasleden. Det är en stor fördel att trafikleden får statlig finansiering och kan…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

2 kommentarer: “Delegation från Pargas, S:t Karins, industrin och landskapsförbundet uppvaktade minister Berner om Pargasleden

  1. Yngve Lindqvist skrev

    Varför en ny väg? Tidinbesparingen är marginell, kanske 5 minuter. Förbättra i stället nuvarande väg. Pengarna man sparar med detta kan användas för fasta vägen till Nagu. Den borde ha högre prioritet än den onödiga vägen till Åbo, där det redan finns flera alternativ att välja (gamla väg 110, motorvägen pch Kaarinatie.

  2. Kurt Taxell skrev

    Sträckningen mellan Kirjala och Auvasberg bör förverkligas med en tunnel. Tunneln bör dessutom förses med cyckelbana. På långsikt blir det den billigaste lösningen och även den tryggaste.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter