Förflytta dig till innehållet

De valde Västanfjärd för närheten till naturen – ett testår avgör om de vill bli kvar

Två personer vid ett träköksbord i gammaldags kök
William Lemoine och Anna Mikkonen i köket i det nya hemmet i Västanfjärd. Foto: Emilia Örnmark

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

En kommentar: “De valde Västanfjärd för närheten till naturen – ett testår avgör om de vill bli kvar

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *