Förflytta dig till innehållet

Se listan över vem som tjänade mest: Spelföretags-vd hade en inkomst på 65 miljoner euro

De här personerna tjänade mest år 2017.


Vem tjänade mest i fjol? SPT publicerar namnet på de tusen personer som hade de högsta skattepliktiga inkomsterna i Finland 2017.
Skatteförvaltningen publicerade i dag uppgifter om finländarnas inkomster. På tusen-i-topp listan finns företagsledare, placerare, företagsgrundare, dödsbon och styrelsemedlemmar.
Den som tjänade mest i fjol var Ilkka Paananen med över 65 miljoner euro i skattepliktig inkomst.
Listan är sorterbar och sökbar. Listan berättar ändå ingenting om finländarnas skuldsättning, skattefria aktieutdelningar eller enskilda personers totala förmögenhet.

6.11 kl 11: Observera att tabellen utgår från data över de tusen finländare som har de högsta skattepliktiga totalinkomsterna. Endast de finns med. Om man väljer att se endast på förvärvsinkomster eller kapitalinkomster, är listan inte komplett, eftersom det finns sådana som kan ha haft en hög inkomst av ena slaget men inte haft en totalinkomst som gör att de skulle vara med på tusen-i-topp-listan.SPT
 

Läs våra övriga artiklar om skatteuppgifterna för 2017

Merja Scharlin byggde mångmiljonföretag med havre och yoghurt
Stålbolag igen Kimitoöns största samfundsskattebetalare
Här är Pargasföretagen som betalade mest samfundsskatt
Företagarpar bakom högteknologiföretag i S:t Karins igen på tio-i-topp-list

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter