Förflytta dig till innehållet

Cykel- och gångbanan mellan Prostvik och Kyrkbacken i Nagu på gång – uppskjutet infomöte har fått nytt datum

ÅU berättade i augusti att vägplanen för cykelvägen mellan Prostvik och Ernholmsvägen i Nagu skulle bli klar under 2022. Så är också fallet, men presentationen för allmänheten som var planerad…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

4 kommentarer: “Cykel- och gångbanan mellan Prostvik och Kyrkbacken i Nagu på gång – uppskjutet infomöte har fått nytt datum

 1. Simo Andersson skrev

  Jag är ledsen, men jag förstår inte varför planer och planer görs med hundratusentals och kanske miljoner, trots att Nauvo kommun redan hade alla planer och mark som köpts av markägarna som redan förvärvats innan kommunförbundet kom???
  Jag hoppas att något konkret kommer att göras, för redan i nuläget främjas ringvägen, även om det är en helt oansvarig och livsfarlig väg för vandrare och cyklister.

 2. Sussi Björkman skrev

  Jag hyllar Jan-Erik för välgrundade åsikter i dessa frågor!
  Förhoppningsvis plockar diverse politiker och tjänstemän åt sig!

 3. Tom Bergman skrev

  Håller med Jan-Erik. Trafikledsinvesteringar skall baseras på trafikflöden, inte ideologi. Skräckexempel finns det gott om i t.ex. Åbo.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter