Förflytta dig till innehållet

Clas Ohlson öppnar butik i Hansakvarteret

Hansakvarteret genomgår som bäst en stor renovering och tanken är att det nyrenoverade köpcentret ska bli ljust och rymligt. Bild: Schauman, Amerikka


Svenska affärskedjan Clas Ohlson flyttar in på tredje våningen i Antintalo, i Hansakvarteret i vår. Samtidigt stänger butiken i Forum. Den nya affären blir över 1000 kvadratmeter stor.
-Affären med sitt breda sortiment inom bygg, el och fritid passar bra in i utbudet av olika affärer i Hansa, säger Timo Palviainen, chef för affärscentret.
Hansakvarteret är Åbos största köpcentrum och består av olika delar. Fastigheten Antintalo är byggd redan på 1800-talet och vetter mot Eriksgatan.
Andra nyheter i Hansakvarteret är specialaffären Scandinavian Outdoor som öppnar en ny butik för campingutrustning och kläder i Antintalos bottenvåning redan i höst och restaurangen Rioni som öppnar på bottenvåningen mot Kristinegatan. Rioni serverar georgisk mat. Ytterligare kommer Robert´s Coffee att öppna i Thalias bottenvåning.
Artikeln uppdaterad kl 14.32. Clas Ohlson heter affären

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter