Förflytta dig till innehållet

Centerns gruppordförande: Gör det lättare för restauranger att nu sälja vin för medtagning

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

En kommentar: “Centerns gruppordförande: Gör det lättare för restauranger att nu sälja vin för medtagning

  1. Göran Ek skrev

    Ser det som en självklarhet att alkoholhaltiga drycker oberoende alkoholhalt skall kunna säljas som take away och hemleverans fram till dörren så länge det är tillsammans med en portion mat.
    Det borde även vara tillåtet för Alko att sälja sina drycker på nätet med hemleverans, det kallas för kundbetjäning. Särkilt nu när man helst skall undvika kontakt med andra så borde det vara tillåtet med näthandel och hemleverans från Alko och matbutiken.
    Om hemleverans av alkoholdrycker fungerar i övriga EU så går det nog även här, t.ex Systembolaget har haft denna tjänst i många år och fick kritik för det att det kanske ökar konsumtionen och missbruket. Om det skulle vara problem så skulle inte heller Sverige tillåta hemleverans.
    Liberal alkoholpolitik MINSKAR missbruket och konsumtionen och ökar inte som vissa ”experter” påstår, det är förmynderi och begränsningar som ökar missbruket och problemen.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *