Förflytta dig till innehållet

Blomsterböna i smör annorlunda skollunch – Kimitoelever lagade mat av egenhändigt odlade grönsaker

Fr.v. Alexander Mattsson, Albert Lindström och Rasmus Heikkilä tyckte allt var gott. Om tio elever från årskurs fem lagar lunch på egenhändigt odlade och skördade grönsaker, vad blir det då? Svaret är: Jättegott. Rostade rotfrukter, blomsterböna i smör, pumpa med persilja,…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *