Förflytta dig till innehållet

Blivande kockar serverades jobb på Kimitoön

Emilia Örnmark
Fyra kvinnor sitter på rad - deltar i ett videomöte
Representanter för Kimitoöns restaurangbransch. Från vänster: Henrika Enestam - Kasnäsudden, Birgitta Parikka - Kimitoöns kost- och städchef, Cathina Wretdal-Lindström - Söderlångvik gård, Seidi Lindroos - DB Marina, Carina Holmberg - Holmbergs Café Four C.
En känsla av ett omvänt förhållande mellan rekryterare och jobbsökande rådde under rekryteringsseminariet ”Kocksnack” som arrangerades på Kimitoön på onsdagen. Kockstuderande vid Axxell i Pargas och Karis erbjöds då möjligheten…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter