Förflytta dig till innehållet

Bli tradenom inom informationsbehandling vid Novia – ”missa inte din chans att ta del av framtidens utbildning redan idag!”

blå botten med vit text där det står ÅU debatt

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

Unga och studier. Vi är en grupp studerande vid Yrkeshögskolan Novia, som vill uppmärksamma alla potentiella studerande, som söker studieplats i den gemensamma ansökan, om möjligheten att studera till tradenom inom informationsbehandling vid Yrkeshögskolan Novia.

Detta är en unik möjlighet för dig som överväger högre utbildning och som söker en flexibel studieform som möjliggör balans mellan studier, arbete och privatliv.

Vi vill särskilt lyfta fram den här nya utbildningen vid Yrkeshögskolan Novia. Du kan nu studera till tradenom inom informationsbehandling. Detta är en distansutbildning med svenska som studiespråk. Utbildningen är 3,5 år och är designad för att möta den digitala erans utmaningar och behov. Den är ett utmärkt val för dig som är intresserad av IT och affärsverksamhet samt vill utveckla dina kunskaper för att vara konkurrenskraftig på arbetsmarknaden.

Den nya distansutbildningen erbjuder inte bara flexibilitet i studierna utan också en modern läroplan som speglar de senaste trenderna och teknologierna inom informationsbehandling. Under studierna kommer du att få lära dig om bl.a. affärsprocesser, systemutveckling och användaruppleverser, medan du utvecklar dina analytiska och problemlösningsfärdigheter.

Att studera på distans öppnar dörrar för många som annars inte skulle ha möjlighet att följa sin dröm om högre utbildning på grund av geografiska eller tidsmässiga begränsningar. Den här nya utbildningen gör det möjligt för studerande från hela landet att ta del av en utbildning med stort fokus på studentens individuella behov och karriärmöjligheter.

Gemensam ansökan är din biljett till en framtid där du inte bara följer med utvecklingen utan också bidrar till att forma den digitala framtiden. Ansökningsperioden pågår till den 27 mars. Missa inte din chans att ta del av framtidens utbildning redan idag!

Julia Kallioinen
Olivia Mickelsson
Elsa Silfverberg
Sofia Vettenranta
Niklas Wilén
Studerande vid Yrkeshögskolan Novia

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter