Förflytta dig till innehållet

Biobesökare i Kimito fick vända vid dörren – coronarestriktioner satte stopp

Emilia Örnmark
Man och kvinna använder handsprit i ett stort auditorium
Kimitoöns tf kultursekreterare Minna Hemgård och Dag Andersson i Bio Fix.
De nya coronarestriktionerna som trädde i kraft på tisdagen drabbade genast biografen Bio Fix i Villa Lande i Kimito. Föreställningen av den populära inhemska filmen Kupé nr. 6 intresserade nämligen…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Biobesökare i Kimito fick vända vid dörren – coronarestriktioner satte stopp

  1. Dag Andersson skrev

    Tyvärr hade vi ingen möjlighet att få igång granskningen av coronapassen med så kort varsel. Uppgifterna om de nya restriktionerna kom på måndagen och trädde i kraft på tisdagen. Det var också andra visningen av filmen så vi tänkte att publikmängden troligtvis stannar under 50. Men så gick det inte. Den snabba och eniga responsen från publiken här på FB – tack för den – visar ändå tydligt att publiken önskar att coronapasset tas i bruk och därför kommer vi nu att införa obligatoriskt cporonapass på Bio Fix från och med nästa tisdag. Det betyder att morgondagens (fredagens) visning av Den svavelgula himlen fortfarande endast har plats för 50 personer men därefter är det coronapass som gäller vid visningarna.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter