Förflytta dig till innehållet

Bilist smet efter krock i Björneborg – polisen söker inblandade

På tisdagseftermiddagen (13.12) krockade två fordon med varandra i Björneborg. Det var en personbil som i korsningen av Tapionkatu och Kielonkatu körde in i dörren på en skåpbil, vilket ledde till att skåpbilens förare blev allvarligt skadad.

Efter olyckan flydde de som befann sig i personbilen till fots. Polisen söker nu dessa tre personer och ber allmänheten om tips.

Vid tidpunkten för olyckan körde personbilen i korsningen längs Tapionkatu, medan skåpbilen hade kört längs Kielonkatu. Korsningen mellan dessa gator var likvärdig och personbilen hade således väjningsplikt.

Fallet utreds som äventyrande av trafiksäkerheten, smitning i vägtrafik och vållande av personskada.

Tips och iakttagelser kan skickas till polisen via mejl på adressen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, via WhatsApp- eller textmeddelande till numret 050 411 7655 eller genom att ringa vardagar klockan 8-16 till polisstationen i Björneborg på numret 0295 449 290.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter