Förflytta dig till innehållet

Berusad man hotade slå ner kvinna, fest urartade med 40 oinbjudna gäster – bland annat så summerar polisen i Sydvästra Finland sin fredag

Polisbil

ÅU-foto


Sydvästra Finlands polisinrättning tog ett annorlunda grepp på rapporteringen från alla fredagens larm och utryckningar.
De listade helt enkelt rubbet om sin fredag på inrättningens Facebook-sida och läsningen är dyster.
Ung berusad person släpper inte inte andra på krogen / Man hotar bryta sig in genom fastspikad dörr, flickvännen på andra sidan, i övre våningen växer cannabis/ kvinnan slår larm, rädd för sitt liv/ långtradare upp och ner i diket/ sociala medier-status om självdestruktivitet/ berusad man med kniv i ryggsäcken påträffas/gråtande kvinna larmar polisen, i bakgrunden hörs mansröst, han hotar att han slår ner henne och polisen
Höstlovet till ära har vi alkoholövervakning av ungdomar/ på en skolgård har ungdomar kört in med traktorer/ en tog en överdos och slog ned den person som tillkallade hjälp/ berusad bilist påträffades på väg till Alko/ polisen kallas till en fest som fick 40 oinbjudna gäster.
Listan fortsätter… Det här inlägget publicerade Sydvästra Finlands polisinrättning, med huvudsäte i Åbo, på sin Facebooksida 23-tiden på fredagskvällen.
Kommentarerna är många, merparten tackar polisen för det värdefulla arbete de gör.
På Facebook hittar du sajten med namnet Lounais-Suomen poliisilaitos.
 

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter