Förflytta dig till innehållet

Barn kastade fågelungar i väggen i Åbo – djurskyddsaktiv vädjar till föräldrar att visa gott exempel

Arkiv/Annina Suominen
mås
Barn misshandlade fågelungar och på annat håll hade någon försökt reparera en unges brutna ben. Måsungars ben växer snabbt men direkt efter att de kläckts är de ännu korta. Fåglarna på bilden har inget med artikeln att göra.
Fågelungar kastades runt som bollar och slängdes i väggen i Jyrkkälä och Laustis i Åbo förra veckan. -- Fågelungar som går på marken efter att de kläckts matas av sina…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Barn kastade fågelungar i väggen i Åbo – djurskyddsaktiv vädjar till föräldrar att visa gott exempel

  1. Annelie Bondesson skrev

    Hemska barn som har hemska föräldrar. Man lär sina barn vett och etikett och att vara rädda om andra levande individer. Jag hoppas ungarna får straff och att föräldrarna vaknar upp och lär dom hur man beter sig. Usch och tvi på er. Blir så trött på denna oförståelse för annat liv. Uppfostra rätt.

  2. nancy silverdahl skrev

    Hemst vad barn gör, när ja var barn så räddade man alla små djur, gjorde en grav till alla små djur som hade dött , från små fåglar till lite större fåglar, var finns empatin och hjärtat för levande djur , vad ledsen jag blir när jag läser att man kastat småfåglar, snälla ni som uppfostrarera era gullig små barn, lär dem älska djuren

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter