Förflytta dig till innehållet

Avsluta året med en lyxig trerättersmiddag!

Klassiska blinier tillreds på bovetemjöl och serverad med rom och smetana. Foto: Sofie Sergelius Blinier En läcker förrätt som gillas av de flesta 4 portioner Blinismet: 2 dl mjölk 50 g färskjäst 1 dl öl 2,5 dl bovetemjöl 0,5 dl vetemjöl…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *