Förflytta dig till innehållet

Avgifter för dagvatten förbryllar husägare

Enligt Åbo stad är Patriks Berghälls egnahemshus i bakgrunden ett radhus och han ska därför betala en högre avgift för sitt dagvatten. Foto: Kim Lund Två år efter att Åbo…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Avgifter för dagvatten förbryllar husägare

  1. Skattebjörnshatare skrev

    Fel att börja med att det inte är frågan om en ny straffskatt eftersom underhåll var inbakat i fastighetsskatten. Man har delat fastighetsskatten till flera olika skatter och på samma gång höjt fastighetsskatten som nu är bara en skatt av många som tvingas på egendom. Det är egentligen frågan om stöld och konfiskering. Man äger inte t.ex sitt hus mera, utan man hyr det trots att man har betalat för huset som om man skulle äga det.
    Att på köpet ännu betala för naturfenomen som människan inte kan styra så är ännu mer fel och orättvist. Snart kommer det väl skatt på privata solpaneler och vindmöllor eftersom man får gratis energi. Problemet är att man kan inte betala skatt på något som är gratis, det är stöld.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter