Förflytta dig till innehållet

Att åka flera på en elspark kan leda till böter – företag vädjar till föräldrar: ”Låt inte era barn använda elsparkcyklar”

Jean Lindén
Styrstång med man i bakgrunden
Elsparkcyklar är konstruerade för att användas av en person åt gången. Det är ändå vanligt att särskilt unga personer ställer sig två eller tre på en och samma elsparkcykel, trots att riskerna är många.
Det är inte ovanligt att få syn på elsparkcyklister som skjutsar en eller till och med två andra personer. Elsparkföretaget Voi, som hyr ut elsparkcyklar i röd färg, påminner om…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Att åka flera på en elspark kan leda till böter – företag vädjar till föräldrar: ”Låt inte era barn använda elsparkcyklar”

  1. Soile Korpela skrev

    Varför skriver man att föräldrar ska inte låta att två eller flera ska åka på samma elsprkcykel .Det är många föräldrar själv som har sina barn med stående bak eller framför sig.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter