Förflytta dig till innehållet

Uppdaterad: Polisen har hittat ägaren till stulen ring

Polisinrättningen i Västra Nyland
Känner du igen ringen på bilden? Ringen är graverad med texten Arvid 27.2 -37.

Polisinrättningen i Västra Nyland letar efter ägaren till en ring som sannolikt är stulen. Ringen påträffades hos en person som greps i ett annat sammanhang i Ekenäs i tisdags.

Enligt kriminalkommissarie Mats Sjöholm var omständigheterna sådana att man beslagtog ringen, det var med andra ord uppenbart att den inte tillhörde personen som greps.

Det är inte helt vanligt att polisen ber allmänheten om hjälp med att hitta ägare till beslagtagna föremål.

— Däremot blir vi nu och då med föremål som vi inte vet ägaren till. Vi har till exempel haft en del källarinbrott på sistone. Efter dem har vi beslagtagit smycken och annan egendom och då är det inte alltid så lätt att reda ut vem ägaren är. Alltid kommer folk inte ens ihåg vad de har förvarat i sina förråd, säger Sjöholm.

Ringen är graverad med texten ”Arvid 27.2 -37”.

Om någon känner igen ringen på bilden uppmanas man personligen besöka polisstationen i Raseborg på adressen Formansallén 4 eller ringa telefonnumret 0295 436 250.

Polisen har redan fått några tips och troligen ett konkret som leder till att ringen hittar tillbaka till sin nuvarande ägare.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter