Skolmaten är osmaklig

Publicerad:

Problemet jag kommer ta upp i den här insändaren är skolmaten. Skolmaten är ett av de största problemen i skolan. Jag tror att jag kommer få mycket sympati för den här insändaren. Läs mina argument och avgör sen själva om ni håller med.

Om maten är så osmaklig att elever äter mindre än de borde så påverkar det troligtvis på vitsorden. På grund av att maten är så osmaklig så brukar många äta mindre än de brukar normalt. Om man är hungrig så brukar det påverka ens psyke, inte på ett bra sätt, utan så att vi inte orkar tänka normalt.

Ursäkta min repetition men jag var just och “åt”.

Om man är hungrig så brukar man bli gnällig. Detta gör att man är extra irriterad samt extra irriterande. Detta gör att många lärare ger anteckningar på grund av att man gjort något dumt eller var irriterande. Jag anser att om maten påverkar moralen så är det ett av de största problemen i skolan. Om alla blir mera irriterade och irriterande så kommer alla gå varandra på nerverna. Detta kommer leda till en fientlig miljö. Skolan lär ju vara en “säker miljö”.

Se på andra insändare från eleverna. Om den stora massan klagar på ett och samma problem så måste det vara ett av de största eller mest anmärkningsvärda problemen i skolan. Räkna själva.

Lösning: sätt mera pengar på maten. Man kan begära att det är för studiernas skull. För det påverkar definitivt på skolan. Lyssna på eleverna och gör någonting åt saken.

Noel Bahne

Publicerad: