Förflytta dig till innehållet

Arbetslösa och sjukpensionärer: Politikerna är så främmande för vår vardag

    Kaffesnack med arbetslösa, sjukpensionärer med mera Plats: Verskamhetscentralen Kikaren i Pargas. Deltar: Omkring 20 personer besöker Kikaren medan ÅU är på plats. Kikaren är öppen onsdagar klockan 10–12 på…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

0 kommentarer: “Arbetslösa och sjukpensionärer: Politikerna är så främmande för vår vardag

  1. Göran Ek skrev

    Bättre att gå rösta än att inte göra det även om man röstar blankt. En blank röst väger mer än ingen röst även om det i princip är samma sak. Vad är effektivare, lågt valdeltagande eller högt valdeltagande men med massor av förkastade röster?
    Om man inte röstar så kan man inte heller klaga eftersom då godkänner man egentligen vad andra röstar. Hellre en blank röst än en röst på en clown som får hög lön för sin idioti, och hellre en blank röst än en röst på en invald person med hög lön som har kort minne och följer partiets linje.
    Tyvärr så lovas det massor inför val och sedan glöms bort eller invalda personen gömmer sig bakom partiets linje, och detta har varit en standard inom finsk politik i sovjetisk stil och det fortsätter man med. Inte konstigt att intresset är lågt.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter