Förflytta dig till innehållet

Använd Din röst!

Åbo Underrättelsers logo

Välfärdsområdesvalet ordnas söndagen den 23.1 och förhandsröstningen börjar redan onsdagen den 12.1. Det är första gången det ordnas ett välfärdsområdesval i Finland och baserat på röster i medierna den senaste tiden har många väljare svårt att greppa vad valet går ut på och även åsikter om att det är ett onödigt val har framförts.

Men detta val är långt ifrån onödigt för alla och envar, tvärtom. Det blir det nya fullmäktige som ska bestämma över Din social- och hälsovård.

Därför är det av yttersta vikt att Vi väljer en kandidat som är insatt i branschen och besitter ett stort engagemang. Regina Koskinen (SFP) har en lång erfarenhet av social- och hälsovårdsbranschen både som politiker och via sitt yrke.

Därför stöder Vi Regina och vill se henne som Vår representant från Pargas i det nybildade fullmäktige. Regina värnar om att Du som Pargasbo även i framtiden har en högklassig vård Nära Dig.

Andreas von Bergmann
Maj Björk
Kurt Ekström
Anne Eriksson
Conny Granqvist
Mikael Holmberg
Tomas Jansén
Andreas Johansson
Kyösti Kurvinen
Jeanette Laaksonen
Kurt Lundqvist
Daniel Strömborg
Tarja Rinne

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter