Förflytta dig till innehållet

Annonserna når tiotusentals varje månad

ÅU
En utställningsmonter där ÅU är representerat.
ÅU:s försäljare hjälper gärna med skapandet av annonser. Ta kontakt!

ÅU:s webbplats besöks av över 60 000 unika webbläsare varje månad. När man annonserar digitalt är det viktigt att miljön är högklassig och pålitlig. Det är den på åu.fi.

— Vi har annonslösningar av olika slag och för olika budgetar. Allt från mindre banners till innehållsmarknadsföring, säger Sanna Koistinen, försäljningschef vid ÅU.

Kivinna med glasögon
Sanna Koistinen är försäljnings- och marknadsföringschef vid ÅU.

Koistinen lyfter gärna fram att andelen svenskspråkiga hushåll i Egentliga Finland är 27 000 men att ÅU:s webbläsare är dubbelt fler.

Var hittar annonsörerna information om priser och annat?

— Genom att klicka på ”annonsera-ilmoita” uppe i övre balken på ÅU:s webbplats kommer man till undersidan annonsera.abounderrattelser.fi. Här hittar både företagare och marknadsföringsbyråers grafiker alla viktiga nyckeltal och teknisk data som behövs när man vill skapa en annons.

Också annonsera.abounderrattelser.fi ser annorlunda ut än tidigare. Vad är du särskilt glad över?

— Jag är särskilt glad över företagarna Ville Hellgren och Kasper Kronberg som på vår sajt berättar om varför de vill annonsera i ÅU och vilka utmärkta resultat de har nått genom sina annonser.

Får man vid behov hjälp med sin annons?

— Ja det får man! För oss som jobbar inom försäljningen är kundbetjäning en hederssak. Vi hjälper med planeringen av annonser. Man kan kontakta oss per telefon, e-post eller komma överens om ett möte. 

Vad vill du lyfta fram med tanke på framtiden?

— Två saker: För det första hoppas jag att vi nästa år ska kunna lansera ett verktyg som gör att privatkunder enkelt kan skapa och betala för till exempel vigsel-, dop-, och dödsannonser på webben. För det andra: Vi har ett kommunalval på kommande och på annonsera.abounderrattelser.fi hittar alla som tänker ställa upp i valet ett digert paket med information om valreklamer i ÅU. Gå gärna in och kolla!

Tidningens ekonomi bygger på prenumerationer och annonsintäkter

Åbo Underrättelser är ett kommersiellt bolag. Det betyder att man måste betala för att läsa ÅU:s artiklar – också på webben.

Alla tidningsprenumeranter* har dock om de vill tillgång till allt webbmaterial och behöver alltså inte betala något extra för webbmaterialet utan bara skapa ett konto och registrera sig.

Tidningens ekonomi bygger på prenumerations- och annonsintäkter.

*gäller inte prenumeration på endast lördagstidningen

Tummen upp eller ner för åu.fi?

Vad tycker du? Är vår webbsida bra eller dålig? Tyckt till och var med om utlottningen av ett presentkort värt 100 euro. Klicka här!

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter