Förflytta dig till innehållet

Allt fler ska kunna njuta av Klosterbacken – museiområdet moderniseras, men på diskreta sätt

Stefan Holmström
Gammalt trähuskvarter
Målet är att göra de gamla trähuskvarteren lättare tillgängliga för fler människor.
Säsongen är över för Klosterbackens trähus i Åbo. Nu inleds arbetet med att förnya elektricitets-, vatten- och avloppssystemen. Det är faktiskt första gången under museets 81-åriga historia som så här…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter