Förflytta dig till innehållet

Äldre person försvunnen sedan förra veckan – polisen hoppas på hjälp av allmänheten

Polisen letar fortfarande efter en äldre man som varit försvunnen i Loimaa sedan 23-24 november, alltså natten mellan onsdagen och torsdagen förra veckan.

Mannen är 74 år gammal och har avlägsnat sig från Metsontie i Hirvikoski på natten eller tidigt på morgonen. Han rör sig till fots.

Mannen har en sjukdom och rör sig därför ostadigt. Han rör också sin ena arm på ett speciellt sätt då han går. Hans tal är otydligt och han har en framåtlutad hållning. Mannen är smal, har grått hår och grått skägg och han bär glasögon. Det är oklart hur han är klädd.

Polisen ber allmänheten om hjälp för att hitta den försvunna personen. Hittills har polisen, Gränsbevakningen och frivilliga letat efter honom.

Eventuella tips ska förmedlas till polisen. WhatsApp-meddelanden, bilder och textmeddelanden kan skickas till telefonnummer 050 411 7655. Det går också att skicka e-post till adressen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter