Förflytta dig till innehållet

Albin Granlund klar för ännu ett år i ”Grönvitt”

Pressfoto
en fotbollsspelare
Albin Granlund fortsätter spela för IFK Mariehamn.

IFK Mariehamn spikar försvaret för 2023, nu står det klart att landslagsmeriterade Albin Granlund från Pargas fortsätter i klubben.

– Det ska bli roligt att bära de grönvita färgerna en säsong till, säger Granlund i ett pressmeddelande.

Piffenfostrade Granlund blir sist in i IFK:s försvarslinje 2023. Härom dagen fyllde man ut med återvändande Alan Henrique, och nu står det klart att också Albin Granlund skriver på för laget.

Under hösten i fjol spelade Granlund sex matcher med IFK efter att hans kontrakt med polska klubben Staal Mielec gått ut, och totalt har han hela 146 Tipsligamatcher, fördelat på fem säsonger, bakom sig. Utöver det hittar man även 65 matcher i Allsvenskan med Örebro på CV:t.

– Albin är ju en toppspelare på landslagsnivå och vi är mycket nöjda med att han nu väljer att fortsätta med oss. Vi har en trupp med bra balans av äldre rutinerade, yngre lovande talanger och utvecklingsbara spelare. Albin bidrar mycket i lagbygget med sin erfarenhet, professionalism och genom att fungera som förebild, säger IFK:s klubbdirektör Peter Mattsson i ett pressmeddelande.

Peter Pussinen/Nya Åland

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter