Förflytta dig till innehållet

Affärerna hinner inte köra hem alla matbeställningar — "det är full panik"

Arkiv/Jan-Ole Edberg
Det är många som vill beställa sina varor hem, i stället för att tränags i butikerna. Foto: J-O Edberg De butikskedjor i Åbo som erbjuder hemtransport…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Affärerna hinner inte köra hem alla matbeställningar — "det är full panik"

  1. Göran Ek skrev

    Denna kris kanske leder till vidare utveckling av digitalisering och automatisering och förbättrar tjänsterna. Skulle vara en idé att butikskedjorna skulle ha t.ex sjävkörande mopobilar som levererar varor och för mindre köp med drönare direkt till gården/balkongen. Adressen skulle som QR-kod på postlådan/balkongen för att få en standard på hur andresser skrivs för framtida bruk.

  2. Brita Löflund skrev

    Panik, oj. I samma nyhetsbrev står att vi nu har hela 12 bekräftade coronafall i Egentliga Finland. Jag förringar på intet sätt virusets inverkan, men panik?
    Har tittat i datorn på Live Cams Italy och själv gripits av kuslig stämning när jag sett tomheten kring Fontana di Trevi, Colosseum och andra sevärdheter. Rena scifin!
    Ett varmt tack för härlig finlandssvenska: ”chaufförerna tar snart slut”. (Obs. detta är inte ironi).

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter